Van de Pol catering en partyservice

Van de Pol Catering & Party Service is een echt familiebedrijf. Frits en Teunie van de Pol, openden in 1981 de deuren van Bar Restaurant Watergoor in Nijkerk. In 1996 is vanuit deze locatie gestart met het dagelijks verzorgen van catering. Sinds 2014 werkt (zoon) John ook fulltime mee en sinds januari 2017 is van de Pol Catering in zijn handen.

Ons hechte team bestaat verder uit koks die met eerlijke producten de lekkerste gerechten bereiden. Onze ervaren horecamedewerkers verzorgen ieder bedrijfsfeest tot in de puntjes. Van de aankleding tot de muziek en van het personeel tot het eten en drinken. Wij hebben alles in huis om u een onbezorgd event te laten beleven.

Missie Van de Pol Catering & Party Service

De klant ontzorgen. Of het nu om de aankleding en organisatie van een bedrijfs- of huwelijksfeest op locatie gaat, een buffet of een kantoorlunch, wij zorgen dat u geen zorgen heeft. Dankzij onze ervaring en gastvrije, professionele medewerkers kunnen wij aan iedere vraag voldoen.

Top kwaliteit

Werken met zoveel mogelijk verse streekproducten en altijd bereid volgens de SVH reglementen. Dat maakt uw eten heerlijk en vertrouwd. Als het gaat om organisatie en stiptheid, doen wij er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Wij houden er van om top kwaliteit te leveren, mocht u hier iets op aan te merken hebben willen wij dat graag weten! Schroom dus niet en neem contact op voor meer informatie.

Share This