Vlees hors-d’oeuvre 300 gram inclusief garnering

(te bestellen vanaf 4 personen)

Een luxe opgemaakte schotel van ambachtelijke grove salade van rundvlees gegarneerd met onderstaande garnituren:

  • Appeltje wildpate met cranberry
  • Truffelsalami
  • Dungesneden wildzwijnham met meloen
  • Flinterdunne ham met groene asperge
  • Scharrelei gevuld met romige kerrie crème
  • Dungesneden gerookte eendenborst met vijgencompote.
  • Rosegebraden kalfslende met salsa di nocci
  • Peppadews gevuld met roomkaas
  • Gemarineerde olijvenmix
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Vers afgebakken pain rustique en huisgemaakte kruidenboter

Prijs: € 11,50 p.p.

 

Vis hors-d’oeuvre 300 gram inclusief garnering

(te bestellen vanaf 4 personen)

Een luxe opgemaakte schotel van zalmsalade met grove zalmsnippers gegarneerd met onderstaande garnituren:

  • Gerookte Noorse zalm met dressing van dille en zoete mosterd.
  • Gerookte makreel met 4 seizoenen peper
  • Rivierkreeftstaartjes met vadouvan mayonaise
  • Gevulde scharrelei met zalmkaviaar
  • Gemarineerde komkommer met wakame
  • Gerookte forel
  • Noorse garnalen cocktail
  • Diverse rauwkosten
  • Vers afgebakken pain rustique en huisgemaakte kruidenboter

Prijs: € 15,50 p.p.

4-Gangen Kerstdiner

(te bestellen vanaf 6 personen)

Koud voorgerecht

  • Combinatie van onze vlees en vis horse ‘d oeuvre gepresenteerd op schaal om gezamenlijk te delen

Tussengerecht

  • Pastinaak crème soep met fijngesneden gerookte eendenborst.

Hoofdgerecht (keuze uit 2 gerechten)

  • Kerstkalkoenfilet met een vulling van cranberries en winterse kruiden geserveerd met vierseizoenen vruchtensaus. .
  • Boterzachte kalfssukade met dragon, salie een balsamico thijmsaus
  • Varkenshaas van het Iberico varken geserveerd met een roomsaus en gebakken paddenstoelenmix.
  • Veluwse wildschotel een rijk gevulde melange van wild, knolselderij en kastanjechampignons zachtjes gestoofd in een heerlijke bourgondische wildsaus.
  • Kabeljauwrugfilet geserveerd met een romige saus op smaakt gebracht met grove Zwolse mosterd en fijngesneden prei.
  • Wilde zalmfilet met Noorse kruiden, limoenrasp en julienne gesneden venkel.

Bijgerechten

  • Zwitserse raclette gratin van aardappel met rookspek.
  • Witlof ham en kaas
  • Rode kool met kaneel, cumberlandsaus en een fris appeltje
  • Huisgemaakte stoofpeertjes bereid met glühwein, kaneel en steranijs.

Dessert

Biscuit van Ruby Chocolade, frambozen room, rozen guimauves, ruby chocolade en frambozen gelei.

Prijs: € 32,50 p.p. (zonder dessert € 26,- p.p.)

Bestelling worden geleverd in au bain-marie met brandpasta om op te warmen.
Borden bestek vuil retour € 1,50 p.p.

 

kerst-amuses

Kerst Amusebox Deluxe

24 stuks

Een doos gevuld met amuseglaasjes om gezellig samen een vorkje te prikken bij de borrel.

  • 6 x Amuse gerookte zalm met gemarineerde komkommer en gravad laks dressing
  • 6 x Amuse vitello tonato met sud’n’sol tomaat
  • 6 x Amuse caprese mozzarella, basilicum en tomaat
  • 6 x Amuse gerookte eendenborst met vijgencompote

Prijs per box € 48,-

kerst-hapjesschaal

Kerst Hapjesschaal

50 stuks

  • 10 x Gevuld eitje gegarneerd met zalmkaviaar
  • 10 x Wrap met serranoham en groene pesto
  • 10 x Wrap met gerookte zalm en bieslook kruidenkaas
  • 10 x Tomaatje gevuld met Hollandse garnalen cocktail
  • 10 x Crostini met roombrie en olijf.

Prijs per schaal € 75,-

 

Voorwaarden

Wij ontvangen de kerstbestellingen graag uiterlijk vrijdag 14 december.
Bestellingen worden gekoeld aangeleverd, warme gerechten dienen zelf te worden opgewarmd in oven of au bain-marie. Hiervoor ontvangt u de eenvoudige instructies van ons op papier.

Bestellingen kunnen worden afgehaald bij Van de Pol catering aan de Watergoorweg 44 in Nijkerk:

  • 24 december tot 17.00 uur
  • 25 december tussen 11.00 uur en 12.00 uur
  • 26 december tussen 11.00 en 12.00 uur.
Vraag direct meer informatie aan!

Share This