Een catering nodig voor uw gelegenheid?

Heerlijk makkelijk als dit voor u wordt geregeld!  Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Van de Pol Catering & Party service maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde dag. Wij nemen u al het nodige regelwerk uit handen. Van de Pol Party catering staat voor kwaliteit en gemak. Het enige wat u als klant nog hoeft te doen is… genieten!

Vraag direct meer informatie aan!

Bruiloft / Huwelijksfeest

Trouwplannen? Gefeliciteerd!

Van de Pol Catering & Party Service helpt jullie graag om te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Het weer hebben wij niet in de hand, maar laat al het anderen met een gerust hart aan ons over. Van de Pol Catering & Party Service  “ontzorgt”, zodat jullie op misschien wel de mooiste dag uit  jullie leven onbezorgd kunnen genieten van elkaar, jullie gasten en natuurlijk de catering.

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we vrijblijvend wat jullie wensen zijn.

Kraamparty

In één keer alle visite op de koffie, dat geeft rust voor jou en je kleintje

Een trend die wij steeds meer zien in Nederland is het organiseren van een kraamparty. U viert de geboorte van uw kind met al uw vrienden en familie. Van de Pol Catering & Party Service kan dit voor u organiseren op locatie, maar ook Bar Restaurant Watergoor is hier voor een perfecte locatie.

Verjaardag

Dat betekent feest!

U kunt uw verjaardag een speciaal tintje geven door het inschakelen van een cateraar. Bijvoorbeeld een schaal met luxe hapjes voor uw gasten of misschien wel een heerlijk buffet. Het assortiment van Van de Pol Catering & Party Service past binnen uw budget. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw feest te vieren in Bar Watergoor.

Laat u informeren, en ervaar waarom wij al jaren de meest toonaangevende cateraar van Nijkerk zijn.

Vraag direct meer informatie aan!

Share This