Van de Pol Catering & Party Service is een familiebedrijf dat actief is op het gebied van horeca, bedrijfscatering en partycatering in Nijkerk en omgeving. Wegens groei van ons bedrijf en onze gezonde ambities zijn wij op zoek naar een enthousiaste culinaire duizendpoot die ons keukenteam nog meer smaak geeft. Kortom, wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Zelfstandig werkend kok (Catering bedrijf)

Wat ga je doen?

Het begint met het plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van producten bij vooral vaste leveranciers. Vervolgens is het zelfstandig bereiden van heerlijke smaakvolle gerechten met verse producten de basis. Je kunt je creativiteit kwijt door (mede) verantwoordelijk te zijn voor de samenstelling van ons aanbod aan lunches, maaltijden en buffetten. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de hygiëne en maak je je werkomgeving schoon. Tot slot ben je niet te beroerd om een afwas weg te draaien of help je mee in de bezorging of op locatie.

Jouw succesrecept?

Je beschikt over een afgeronde koksopleiding en bent ambitieus. Ervaring in het bereiden van amuses, salades, lunches en buffetten is een pre. Bij catering op locatie kom je direct in contact met onze gasten, het omgaan en in gesprek gaan met gasten is wat je leuk vindt en is iets dat jou echt ligt. Je bent bekend met HACCP codes en hygiëne reglementen. Je bent gastgericht, flexibel inzetbaar, doelgericht en kostenbewust. Je hebt geen moeite met onregelmatige tijden, het werken in weekenden en op feestdagen. Je kunt goed omgaan met werkdruk en veranderingen. Het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur woonachtig in omgeving Nijkerk maken het plaatje compleet.

Wat serveren wij jou?

Een buitengewoon uitdagende functie, waarin je jezelf kan ontwikkelen binnen een informeel en ambitieus cateringbedrijf! Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. De functie is in aanvang voor 32 uur per week maar help jij onze ambities te realiseren dan wacht een fulltime dienstverband. De beloning is conform de Horeca cao.

Spreekt deze functie je aan en heb jij het succesrecept door je ervaring, kennis en juiste drive? Dan ontvangen wij graag jouw gegevens! Deze kun je sturen naar info@vandepolcatering.nl

Indien je meer informatie wenst over deze functie kun je contact opnemen met

John van de Pol, eigenaar: telefoonnummer: 033 – 246 12 85.