Catering voor uw personeel en relaties.

Voor een geslaagd bedrijfsfeest hoeft u niet altijd ver te reizen. Gewoon op de zaak kan minstens net zo gezellig zijn.

Van de Pol Catering kan de volledige organisatie van het feest op zich nemen wij helpen u met het uitzoeken van het juiste thema, de inrichting, de muziek, de volledige verzorging  van het eten en de drank,  het personeel, eventueel een tent en alles wat er verder bij komt kijken om er een geslaagd feest van te maken. Heeft u speciale wensen voor de catering van uw bedrijfsfeest?. Wij staan graag voor u klaar!

Vraag direct meer informatie aan!

Events

Laat ons het zware werk doen, dan kunt u genieten!

Bij Van de Pol Catering & party Service kloppen dagelijks bedrijven aan voor het organiseren van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, beurs, open dag of jubileum. Naast het verzorgen van het eten en drinken helpen we u met bijvoorbeeld het bepalen van het juiste thema, de inrichting en de muziek. We regelen bediening en eventueel een tent die aan alle wettelijke eisen voldoet. Kortom, we hebben alles in huis om er een geslaagd evenement van te maken. Daarom wordt Van de Pol Catering al jaren benaderd door bedrijven die iets te vieren hebben. Door de klantgerichte aanpak kunnen wij de organisatie van uw event overnemen.

Denk bijvoorbeeld eens aan een: 

  • Opening
  • Bedrijfsfeest
  • Personeelsfeest
  • Jubileum
  • Beurs
  • Open dag

Wij maken graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken. Hierdoor past uw event, binnen uw budget en besteed u niet meer dan nodig is. Doet u als bedrijf waar u goed in bent. Dan doen wij dat ook.

Bedrijfscatering

Lekker en gezond en veel variatie in een vorm die precies bij uw bedrijf past.

Van de Pol Catering & Party Service levert dagelijks belegde broodjes, lunches, en warme maaltijden aan bedrijven en instellingen in de gemeente Nijkerk en omgeving. Heeft u als organisatie te maken met overwerk of flexibele werktijden, dan is Van de Pol Catering & Party Service voor u de partner om uw personeel te voorzien van een lunch of diner.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het beheren van uw bedrijfsrestaurant. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alle medewerkers tot in de puntjes verzorgd worden en even een rust punt hebben in een drukke werkdag. Daarbij is het belangrijk dat de prijs-kwaliteitverhouding optimaal is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Na een persoonlijk gesprek brengen wij graag een offerte uit die precies bij uw bedrijfscatering past.

Nu al zien wat onze mogelijkheden zijn? Bekijk dan eens onze eterijen!

Vraag direct meer informatie aan!

Share This