Betaalwijze

Wij beschikken over een mobiel pinapparaat. Bestellingen bij voorkeur betalen per pin bij aflevering.

Bezorgkosten

Bestellingen kunnen gratis worden afgehaald bij Bar Watergoor aan de Watergoorweg 44 in Nijkerk. Voor bestellingen onder de € 25,- rekenen wij € 3,50 bezorgkosten. Voor bestellingen buiten de gemeente Nijkerk rekenen wij € 0,15 per gereden kilometer.

Privacyverklaring Van de Pol Catering 8 mei 2018

Je privacy is voor Van de Pol Catering van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij op de website www.vandepolcatering.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Van de Pol Catering.

Gegevens die wij van jou verzamelen
Wij verzamelen jouw naam, email-adres, adres, telefoonnummer en eventuele onderwerpkeuze en een geschreven bericht doormiddel van een contactformulier of een zelf in te vullen excel document (bestellijst). Deze gegevens gebruiken wij om contact met je op te nemen, bestellingen bij je te bezorgen en om informatie door te geven over onze dienstverlening. Deze gegevens bewaren wij tot 6 maanden na het beëindigen van onze dienstverlening aan jou.

Andere partijen
Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de dienstverlening of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over offertes, aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij: per e-mail of via social media. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Locatiegegevens
Soms is het nodig voor onze bezorgservice om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie. Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

Delen van uw gegevens
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, locaties van partijen, leveranciers van diensten. Deze partners kunnen dus je persoonsgegevens krijgen.

Social media
Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze website bezoekt nemen wij aan dat je geen bezwaar hebt tegen deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Functionaris voor gegevensbescherming
Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet John van de Pol en is bereikbaar per e-mail op john@vandepolcatering.nl en per telefoon 06-52 474 671 voor al je vragen en verzoeken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten: uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben het laten corrigeren van fouten het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens intrekken van toestemming bezwaar maken tegen een bepaald gebruik Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Van de Pol Catering
Watergoorweg 44
3861 MA
Nijkerk
Bel: 06-52 474 671
Email: info@vandepolcatering.nl

Share This